Kerran punaisen tukkainen meksikolainen tyttö tapasi taiteilijan lapsen Floridasta.

He putosivat nopeasti ja kovasti rakastuneita.
Uusimmat videoni

Kasvonaamioehdotukset juoksemiseksi ja ulkona kävelemiseksi
Kasvonaamio juoksemiseen ja kävelemiseen ulkona Coronavirus -puhkeamisen aikana.
Tarvitseeko sinun käyttää naamaria? Mikä naamio on paras juoksijoille ja kävelijöille?

Katso paras naamio.
Lisäksi CDC: n suositukset siitä, milloin naamaria käytetään ja millaista COVID19 -puhkeamisen aikana.
Lisää RunEaTrePeat.com -sivustossa

Lisää videoita

0 sekuntia 7 minuuttia, 15 sekuntia

Seuraava
4 minuutin alavartaloharjoittelu juoksijoille
04:49

Elää
00:00
08:21
07:15

He tekivät hulluja asioita …

Ja jatkoi seikkailuja …

Tänään merkitsee 2 vuotta, koska he menivät naimisiin linnassa Paso Roblesissa, Kalifornia.

Koska se oli linnassa, hääteema oli Regal ja klassinen…

Kultaa, creemiä ja vihreitä värejä …

Vaikka hän unohti irrottavat hihat hääpäivänä …

(Kun hän erityisesti ei halunnut hihatonta mekkoa …)

Se oli edelleen maagista.

Ja hauskaa…

Hän vitsailee, että hän meni naimisiin kakun puolesta… (mikä on osittain totta)

Joten tänään tulee olemaan kakku – vuosipäiväkakku! Mikä on pieni perinteemme (tai ainakin valitsimme sen ensimmäisellä vuosipäivämme!).

Ja siellä on rakkautta ja puhetta ja laatuaikaa.

Voit lukea paljon enemmän hää -välilehdeltäni.

Bloggaaminen ei ollut tuolloin prioriteettini, joten en kirjoittanut hääistä kovin hyvin. Jos sinulla on kysyttävää ja kysy kommentteissa tai sähköpostitse

Näen sinut huomenna <3 Lähetä minulle työkirja Tallentaa Jakaminen on välittämistä! Jaa Twiitti Nasta Jaa Posti Jaa Jatka näiden valitsemista: 3 ainesosan banaanin pannukakujen resepti 3 ainesosan banaanin pannukakujen resepti Helppo 3 ainesosan banaanin pannukakujen resepti. Tässä nopeassa aamiaisreseptissä on vain 3 ainesosaa, jotka sinulla todennäköisesti jo on! Se on gluteeni täysin vapaa ja korkea proteiini arkisin tai 6 terveellistä proteiinia pakattua välipalasia ideoita 6 terveellistä proteiinia pakattua välipalasia ideoita Terve ja helppo kierros, joka on 6 eri tapaa tehdä omat proteiinisi välipalalaatikot! Tee tämä osa aterian valmistelu rutiinia ja vältä mieletöntä välipalaa tai iltapäivän energiaa. Rakastan ruokaa ja hämmästyttävän valmistettuja aterioita ... Mielestäni välipala on suosikkini. Se on myös jotain, jota kamppailen ... luen paljon lisää 6 terveellisestä proteiinista pakatusta välipala -laatikosta ideoita Mitä syön päivässä - juoksijoille Mitä syön päivässä - juoksijoille Mitä syön päivävideossa juoksijan kautta. Ruokapäiväkirja kaikesta, mitä söin yhden päivän aamiaisen, lounaan, illallisen ja välipaloja. plus ehdotuksia suosikkituotteistani Parhaat proteiinipalkit juoksijoille- mitä syödä ennen ja jälkeen juoksun Parhaat proteiinipalkit juoksijoille- mitä syödä ennen ja jälkeen juoksun Parhaat proteiinipalkit juoksijoille. Mitä syödä ennen juoksua, juoksun ja välipaloja. Viisi suosituinta suosikkipalkkia ja ravitsemuksen hajoamista Puolimaraton 10 viikon harjoitussuunnitelmassa ja kilpailupakkauslistalla ja vinkkejä Puolimaraton 10 viikon harjoitussuunnitelmassa ja kilpailupakkauslistalla ja vinkkejä Puolimaratonin harjoittelusuunnitelma. Täysin ilmainen 10 viikon puolimaratoniaikataulu juoksu- ja venytyspäivillä. Kilpailupäivän pakkausluettelo ja mitä syödä koulutuksen aikanaHieronta kateutta kemiallinen kuorinta- ja ennen ja jälkeen kuvia Hieronta kateutta kemiallinen kuorinta- ja ennen ja jälkeen kuvia Tämä viesti on kirjoitettu yhteistyössä hierontakadun kanssa, mutta kaikki mielipiteet ovat omat. Hei! Parin viime kuukauden aikana olen työskennellyt hierontaa kateutta ja nautin heidän tarjoamistaan erilaisista palveluista. Ensinnäkin se oli kokonaisvartalon joustava istunto hierontaa kateudella ... Sitten se oli hierontaistunto ja nyt olen ... luen paljon lisää hieronta kateudesta kemiallisen kuoren - tarkistaminen ja ennen ja jälkeen kuvia ⚡ Shareaholicilla .