ikäluokkien vastaiset kustannukset maksavat miljardeja ikääntymisen torjuntaa

NEW YORK-Lasten ikäluokkien, joita käytetään eläkeikäksi, tarjoavat 70 miljoonan jäsenen vahvat markkinat yritysten, yrittäjien legioonoille, sekä kosmeettisille kirurgeille innostuneita hyödyntämään “ikuisesti nuorta” ajattelutapaa, olipa kyse sitten ryppyvoiteilla , kasvojen nostamis- tai harjoitteluohjelmat.

Se lisää yhtä paljon kuin mahdollinen Bonanza. Markkinatutkimusyritys maailmanlaajuisesti markkinoiden analyytikoiden työpaikat, jotka ikäluokkien käyttämä kuluttajapohja, “pyrkivät pitämään pelättyjä viitteitä ikääntymisestä loitolla”, työntää Yhdysvaltain ikääntymisen vastaisten tuotteiden markkinat noin 80 miljardista dollarista yli 114 miljardiin dollariin vuoteen 2015 mennessä.

Kulttuurissa kasvaneet nuoruudessa kasvaneet ikäluokat käsittelevät valikoimaa vaihtoehtoja siitä, onko samoin kuin miten olla osa kyseisiä markkinoita.

Ikääntymisen vastaiset rakastajat väittävät, että elämää voidaan pidentää interventioita, kuten hormonikorvaushoitoa, Serbian Jalkapallomaajoukkue Paita sekä ravintolisäaineita. Kriitikot, mukaan lukien suuri osa lääketieteellisestä laitoksesta, valtiot monet ikääntymisen vastaiset toimenpiteet ovat tehottomia tai haitallisia.

Valtavirran organisaatioista, kuten Kansallinen ikääntymisinstituutti, Yleinen neuvo on olla skeptinen kuluttaja vartioinnissa mahdollisille huijauksille, mukaan lukien väitetyt ikääntymisenestotuotteet.

“Kulttuuripaikamme fantastinen arvo nuorena pysymisessä, vaikka ikääntyminen on normaalia”, instituutti sanoo. “Huolimatta pillereistä tai hoidoista, jotka johtavat loputtomiin nuoriin, mikään hoidot eivät ole osoittautuneet hitaana tai ikääntymisprosessin kääntämiseksi.”

Sen neuvoja ikääntymiselle on perusta: syö terveellistä ruokavaliota, liikuta säännöllisesti, älä tupakoi.

“Jos joku houkuttelee sinua tänään, että voit hidastaa, lopettaa tai kääntää ikääntymisen, he todennäköisesti yrittävät erottaa sinut rahastasi”, totesi Illinois-Chicagon yliopiston kansanterveyslaitoksen professori S. Jay Olshansky ja hyvinvointi, joka on kirjoittanut laajasti ikääntymisestä.

“Se on aina täsmälleen sama viesti:” Ikääntyminen on sinun syytäsi samoin kuin meillä on parannuskeino “, Olshansky sanoi. “Sijoita itseesi, yksinkertaisiin asioihin, joita ymmärrämme työ. Hanki loistava pari juoksu- tai kävelykenkiä sekä terveys- ja hyvinvointiklubin jäsenyyttä sekä syö enemmän hedelmiä ja vihanneksia. ”

Mutta tällaiset neuvot eivät ole vähentäneet ikääntymisen estävien tuotteiden kysyntää, mukaan lukien monet, joilla on mojova kustannustunniste, joita terveys- ja hyvinvointivakuutus ei kata. Näitä ovat kosmeettinen kirurginen hoitomenettelyt vähintään 10 000 dollarilla, ihmisen kasvuhormonihoito on 15 000 dollaria vuodessa sekä ihonhoitotuote, nimeltään Peau Magnifique, joka maksaa 1 500 dollaria 28 päivän tarjonnasta.

Toinen kuluttajien vaikeus on, että monia ruokavalion lisäravinteita ja kosmetiikkaa, toisin kuin reseptilääkkeitä ja käsikauppia lääkkeitä, ei tarvitse käydä läpi hallituksen testausta tai arviointia ennen niiden markkinoinnin. Elintarvikkeiden sekä lääkityshallinnon sekä liittovaltion kaupan korvaukset murtuvat toisinaan räikeästi väärien ikääntymisen vastaisten väitteiden suhteen, mutta yleensä on vähän turvallisuutta ihmisille, jotka eivät saa toivoa tuloksia.

FTC: n markkinointikäytäntöjen osaston johtaja Mary Engle totesi, että hänen yrityksensä keskittyy tilanteisiin, jotka saattavat aiheuttaa vakavia haittoja, kuten vääriä syöpähoitoja, jotka saattavat oikeaan aikaan sairaan henkilön luopua asianmukaisesta hoidosta.

Hän totesi, että yrityksestä puuttuu resursseja murtumaan kattavasti liioiteltujen mainosten perusteella, että hyödynnetään asiakkaiden todella paljon parempaa ulkonäköä tai enemmän energiaa.

“Usein se ei nouse petoksen tasoon”, hän sanoi. “Saatavilla on niin paljon ongelmallisia mainoksia, samoin kuin meidän on todella valittava ja valittava, mihin keskitymme.”

Päinvastoin kuin valtavirran organisaatioiden varovaisuus, on olemassa monia ikääntymistä estävien tuotteiden ja menettelytapojen, mukaan lukien American Academy of Ageference Medicine, äänekkäitä promoottoreita. Siinä on vuosittaiset konferenssit Yhdysvalloissa ja ulkomailla, ja se julistaa 22 000 jäsentä, pääasiassa lääkäriä.

Objektiivisessa lausunnossaan akatemia toteaa, että tyypilliseen ikääntymiseen liittyvät vammat ”laukaistaan fysiologisella toimintahäiriöllä, joka monissa tilanteissa on parannettavissa lääketieteelliseen hoitoon siten, että ihmisen elinaikaa voidaan lisätä”.

Yksi akatemian perustajista on osteopaattisen lääketieteen lääkäri Robert Goldman. Hän väittää, että suuri osa ikääntymisen vastaisesta liikkeestä on peräisin terveyden ja hyvinvoinnin aloilta sekä farmaseuttisista markkinoista, jotka tuntevat olevansa taloudellisesti uhkailtuja-esimerkiksi ravitsemuslisäaineiden ylivoimainen hyödyntäminen.

“Kaikki liittyy siihen, kuka hallitsee dollareita”, hän sanoi.

Vaikka monet ikääntymisen vastaiset interventiot ovat kalliita, Goldman totesi, että tiukka budjetti voi silti ryhtyä hyödyllisiin toimenpiteisiin, kuten puhdistetun veden juomiseen, vitamiinien ottamiseen ja auringonäytön hyödyntämiseen.

”Ihmisten tulisi olla terveitä ja vahvoja hyvin 100–120 kylläRs, ”, Goldman toteaa elämäkerrallisessa videossa. “Se on todella mielenkiintoista – verkossa ajanjaksolla, jolloin mahdoton on todella mahdollista.”

Olshansky, joka on vuosien varrella ollut Goldmanin ankarimpien kriitikkojen joukossa, uskoo, että siellä on lopulta tieteellisiä läpimurtoja, ehkä perustuen pitkäikäisten ihmisten geenien tutkimuksiin, jotka auttavat hitaasti ikääntymisen määrää.

Sillä välin Olshansky sanoo: “Ymmärrän henkilökohtaisen vapauden vaatimuksen, joustavuuden Real Sociedad Paita tehdä huonoja päätöksiä.”

Katsaus muutamaan ikääntymisen estävän alan suurimmista sektorista:

Hormonikorvaushoito:

Lukuisat liiketoiminta ja klinikat edistävät hormonikorvauslääkkeitä, mukaan lukien testosteroni kaverille sekä räätälöityjä ”bioidentisiä” hormoneja naisille, menetelmänä ikääntymisprosessin hidastamiseksi.

Monet kuluttajat ovat nähneet mainoksia, joissa on lihasiin sitoutunut tohtori Jeffry Life, nyt 72. Hän käytti testosteronia sekä ihmisen kasvuhormonia omassa kehonrakennusohjelmassaan ja ehdottaa hormonaalista hoitoa muutamille potilaalle, jotka holhoavat hänen ikärahoitaan menetelmää Las Vegas.

FDA on valtuuttanut hormonikorvauslääkkeet joillekin sairauksiin liittyville erityisille toiminnoille sekä puutteisiin, mutta eivät taistelu ikääntymiseen.

“Nuorten suihkulähteen löytäminen” on kiehtova tarina “, sanoo kansallinen ikääntymisinstituutti. “Todellisuus on, että tähän mennessä mikään tutkimus ei ole osoittanut, että hormonikorvauslääkkeet lisäävät vuotta elämään tai estävät ikään liittyvän hauran.”

Instituutin geriatrian osaston johtaja tohtori Evan Hadley osavaltioiden hormonikorvauslääkkeillä voi olla haitallisia sivuvaikutuksia. Hän totesi, että lisätutkimuksia, kuten testosteronihoidon instituuttitutkimus, on vaadittu mahdollisten vaarojen ja hyötyjen määrittämiseksi.

“On todellakin mahdollinen, että ihmiset voivat olla terveellisempiä vanhuudessa”, Hadley sanoi. “Mutta se tarvitsee edelleen todisteita siitä, mitä auttaa samoin kuin mitä ei.”

Hormonilääkkeet voivat olla kalliita. Instituutin mukaan HGH -laukaukset voivat kuluttaa yli 15 000 dollaria vuodessa. DHEA: na (dehydroepiandrosteroni), joka on sekä estrogeenin että testosteronin edeltäjä, markkinoidaan Internetissä 12,95 dollarilla kapselia kohden 12,95 dollarilla kapselia kohden.

Jotkut kannattajat toteavat, että DHEA-lisäravinteet voivat parantaa energiaa ja voimaa, lisätä immuniteettia ja vähentää rasvaa. Instituutti toteaa, että minkäänlaisista tällaisista eduista ei ole vakuuttavaa tieteellistä näyttöä.

Elämän mukaan hän on uskomaton liikunnan ja terveellisen ruokailun puolustaja, mutta vaatii kuitenkin, että hormonikorvaushoito on lääkärin valvonnassa välttämätön lisä joillekin miehille, samoin kuin siihen.

“Ei ole menetelmää, jota voin näyttää niin hyvin kuin tuntea menetelmä, jonka teen, jos kaikki mitä olin tehnyt viimeiset 13 vuotta, oli sekä harjoittelu että syömällä oikein”, hän sanoi. “Vaikka teetkin kaiken oikein, jos sinulla on testosteronin puute, menetät taistelun.”

Elämä myönsi, että testosteronin korvaamisen kustannukset, todennäköisesti yli 5000 dollaria ja vakuutus ei kata, saattaa olla joillekin pelottava. Hän väittää kuitenkin, että sijoitus kannattaa enemmän elinvoimaa.

“On vaikeaa nostaa suurta terveyttä”, hän sanoo.

Kauneusleikkaus:

Amerikan plastiikkakirurgien yhdistyksen mukaan Yhdysvalloissa vuonna 2010 suoritettiin 13,1 miljoonaa kosmeettisia muovisia kirurgisia hoitomenetelmiä, mikä on 77 prosentin lisäys vuosikymmenen aikana.

Yksi huomattava malli on lisääntynyt mieltymys vähemmän invasiivisille toimenpiteille, joiden avulla potilaat voivat palata töihin ja sosiaalisiin olosuhteisiin ilman pitkää poissaololomaa.

Näistä näkyvin on hoito ryppyisellä lääkityksellä Botox tai Dysport. Niiden osuus on 5,4 miljoonaa menettelyä, keskimäärin noin 400 dollaria hoitoa kohden. Muita näkyviä ei-invasiivisia menettelyjä ovat pehmytkudoksen kasvojen täyteaineet, kemialliset kuoret ja mikrodermabrasio.

Invasiivisemmat menettelyt ovat korkeampaa hintaa. Kasvojen nostaminen voi kulkea 6 000 dollarista 15 000 dollariin; Plastiikkakirurgien akatemia ilmoitti suorittavansa 112 000 heistä vuonna 2010.

Tohtori Peter Schmid, joka ylläpitää kosmeettisen kirurgisen hoitomenetelmän Longmontissa, Colo., Todetaan, että hänen kentänsä kukoistaa kehittyvän asenteen jälkeen ulkonäkötietoisten ikäluokkien keskuudessa. Äskettäisessä Associated Press-LifeGoesstrong.com -kyselyssä havaittiin, että yhdellä viidestä ikäluokasta on joko ollut tai ajatellut kosmeettista kirurgiaa.

”Kosmeettinen kirurginen hoito on päätynyt pöytäkeskusteluun kotona. Siellä on paljon tyytyväisyyttä ja hyväksyntää ihmisiltä, joilla on se, ystävä ystävälle, suusanallisesti ”, Schmid sanoi.

Vaikka ei-invasiiviset toimenpiteet kulut vähemmän kuin kasvot, vaikutukset eivät kestä niin kauan ja toistuvia hoitoja voidaan tarvita useita kertoja vuodessa, Schmid sanoi. Hän kehotti potilaita määrittämään huolellisesti, minkä tyyppinen toimenpide on heille järkevin taloudellisesti.

Schmid, joka on Amerikan hallituksessaKosmeettisen kirurgian akatemia, jota varoitettiin minkä tahansa tyyppisiä kiireitä kokeilla uusia menettelytapoja, jotka saavat julkisuuden purskeen.

“On olemassa erityinen haavoittuvuus, koska kaikki etsivät sitä nopeaa korjausta, tuo nuoruuden suihkulähde”, hän sanoi. “Monet ihmiset ostavat emotionaalisesti objektiivisesti, ennen kuin jotain on kokeiltu ja testattu.”

Jotkut ikääntymisen estävien markkinoiden elokuvakriitikot tukevat kosmeettista kirurgiaa, mikäli potilas voi mukavasti maksaa siitä.

Professori Robert Binstock, Ikääntymisen ammattilainen Western Reserve Universityn lääketieteen instituutiossa, kertoi juuri äskettäin leskeistä kaverista, jonka henki nostettiin sen jälkeen, kun pussit poistettiin hänen silmiensä alla. “Jos sinusta tuntuu paljon paremmalta katsomalla peiliin aamulla, hieno”, hän sanoi. “Minulla ei ole vastalauseita ihmisille, jotka ovat narsistisia.”

Ihonhoito:

Yksi alan kukoistavista aloista on ikääntymisen estävien ihonhoito, jossa on ryppyvoiteet ja kasvojen seerumit. Joidenkin arvioiden mukaan Yhdysvaltain kosmeuttisten tuotteiden markkinat-kosmetiikka, jolla on lääketieteellisiä komponentteja-lähestyy 20 miljardia dollaria vuodessa.

FDA, joka valvoo kosmeettista turvallisuutta ja merkintöjä, ei tarvitse valmistajien todistamaan kosmeettisten tuotteiden tehokkuutta ennen kuin ne tulevat myyntiin, samoin kuin monet mainokset julistavat, mitkä elokuvakriitikkojen osavaltiot ovat liioiteltuja tai varmistamattomia. Amerikan dermatologian akatemia ehdottaa, että ihonhoitotuotteet ovat osoittautuneet riskitöntä ja tehokkaaksi ihmisen tutkimuksissa.

Kuluttajaraportit ovat uskaltautuneet ikääntymisenestojen vastaisiin kosmetiikkaan useita kertoja äskettäin hyödyntämällä korkean teknologian optisia laitteita sekä muita tieteellisiä tekniikoita tuotteiden arvioimiseksi.

Viime vuonna aikakauslehti testasi yhdeksän sopimusta seerumeiden kanssa, joita tarjottiin lääkityskaupoissa kustannuksista, jotka vaihtelivat 20 dollarista 65 dollariin, ja kaikki ilmoittivat vähentää ryppyjä.

“Kuuden viikon käytön jälkeen jopa parhaimpien tuotteiden tehokkuus oli rajoitettu samoin kuin erilainen kuin aihe aihe”, katsauksen mukaan. “Kun näimme ryppyjen vähentämisen, ne olivat hienoimmin vähäisinä, samoin kuin ne jäivät ihmeisiin, joita valmistajat näyttivät ehdottavan tuotemerkinnöissä.”

Aikaisemmin aikakauslehti testasi ryppyvoiteet.

“Jopa Brighton & Hove Albion FC Paita parhaat esiintyjät vähensivät ryppyjen tyypillistä syvyyttä alle 10 prosentilla, modifikaatiota, joka oli valitettavasti tuskin näkyvä paljain silmään”, se sanoi.

Sen huippuluokan tuote, Olay Regenerist, kulutti noin 19 dollaria testauksen aikaan. La Prairie Cellular, kallein 335 dollaria, arvioitiin vähiten tehokkaiksi.

Samanlaisia johtopäätöksiä tehtiin 16-the-the-the-the-käsinvoiteesta.

“Jopa parhaiten suoriutuneiden tuotteiden joukossa ryppyjen vähentäminen silmien ympärillä oli yleensä melko hienovarainen”, aikakauslehti sanoi. “Kuuden viikon jokapäiväisen käytön jälkeen kukaan ei päässyt lähelle päästä eroon ryppyistä.”

Se totesi kalleimman, perricone MD: n 95 dollarilla purkissa, ei ollut paljon parempi kuin halvemmat apteekki -tuotemerkit.

Yksi äskettäinen edistysaston estämisessä ihonhoidossa on kantasolutekniikan hyödyntäminen. Revive’s Clously Peau Magnifique on uusien tuotteiden joukossa, ja se ilmoittaa “rekrytoida aikuisten kantasolut aivan uusiin kantasoluihin”.

Kuluttajaraportit tai FDA eivät ole suorittaneet minkäänlaista erityistä arviointia PEAU Magnifiquen tehokkuudesta. Makeupalley.com -nimellä verkkosivustolla jotkut asiakasarvioinnit herättivät siitä; Toiset jättivät sen rahan tuhlaukseksi.