Isänpäivä on aivan nurkan takana, samoin kuin ymmärrämme, että Fitbit -älykellot ja seurantalaitteet tekevät ihanteellisen lahjan isälle. Ehkä olet jo saanut hänelle uuden älykellon (Fitbit Sense, kukaan?), tai auttanut häntä päivittämään seurantapelinsä maksulla 4. Jos haluat saada hänet tuntemaan olonsa erityiseksi tämän isänpäivänä, vielä yksi menetelmä hänen sydämelleen, hänen sydämelleen, Hänen vatsansa lisäksi on ihanteellinen välipalakori – kori, joka on täynnä kaikkia hänen mieluummin asioita! Koska rehellisesti, mikä isä ei pidä lahjasta, jonka hän voi syödä?

Kun se koskee isälle ihanteellista syötävää lahjakoria, näytä hänelle tarkalleen kuinka paljon pidät, ja huolehdi hänestä täyttämällä sen ruooilla, joita hän ei vain halua, vaikka ne, jotka ovat myös hienoja hänelle. Auttaaksemme luotamme asiantuntijoiden – ja dietitian isiden tarkkaan – jakamaan parhaat valinnat terveellisistä välipala -käsitteistä, jotka jokainen isä rakastaa.

Suolainen lahjakori

“Suolaisena ruokafanina haluaisin lahjakorin, joka on täynnä monenlaisia pähkinöitä”, jakaa ravitsemusterapeutin isä Christopher Walesin Jalkapallomaajoukkue Paita Mohr, PhD, Mohrresults.comin Rd, “Pistaasipähkinöistä saksanpähkinöihin, maapähkinöihin Brasilian pähkinöihin – pidän niistä Kaikki mausta sekä terveys- ja hyvinvointiperspektiivistä sekä se, että Crunch tyydyttää minkä tahansa tyyppiset halut, joita minulla voi olla. ”

Sen lisäksi, että pähkinät tarjoavat hyvin makuisen välipalan, myös pähkinät voivat tarjota erilaisia terveys- ja hyvinvointietuja. Pähkinöiden lisääminen ruokavaliosuunnitelmaan on liittynyt positiiviseen vaikutukseen sydämen terveyteen. Tutkimuksessa on todettu, että rutiininomainen pähkinäkäyttö voi tarjota sydänsuojaavia vaikutuksia, mikä on erinomaista uutisia, koska jokaisessa Yhdysvaltojen kolmen aikuisen kaverin kanssa on jonkinlainen sydän- ja verisuonisairaus.

Isäystävällinen Charcuterie Board

Olipa hän juuston, lihan tai kasvipohjaisten vaihtoehtojen fani, voit kehittää hallituksen, joka vastaa hänen mieltymyksiä samalla kun parantaa hänen terveyttään. “Olen merkittävä maun, tasapainon ja juustolautakuntien fani”, jakaa ravitsemusterapeutin isä Dezi Abeyta, Rdn. Tasapaino on juuri se, mihin haluat keskittyä rakennettaessa charcuterie -hallitusta, joka ei vain näytä ja maistuu hyvältä, mutta on kuitenkin myös sinulle hienoa.

Jos aiot lisätä lihaa pöydällesi, Abeyta tarjoaa muutamia vinkkejä vaihtoehtona jalostetulle lihalle, joilla voi olla paljon tyydyttyneitä rasvoja ja natriumia. “Lohen nykimistä, purkitettuja sardellia tai jopa jotkut purkitettuja savustettuja simpukoita tarjoavat loistavan boolin käytännössä 20 grammaa proteiinia sekä omega-3-rasvahappoja.” Sen lisäksi, että se on erinomainen uutinen, koska ruokavaliosuunnitelma, jossa on runsaasti omega-3-rasvahappoja sekä tyypin 2 diabetes.

Väri -sateenkaari

Syötävän lahjakorin rakentaminen isälle voi myös olla erinomainen tapa auttaa häntä lisäämään paljon enemmän väriä lautaselle. PSV Eindhoven Paita “Älä koskaan muista vilkkaista hedelmistä ja vihanneksista”, Abeyta jakaa. “Mikä tahansa marjoista, omenoista, päärynöistä tai jopa joistakin leikattuista vesimelonista voi tarjota äänenvoimakkuutta tunteakseen olevani pidempään tarjotakseen hyvän upean maun kohtella muita suolaisia ruokia.” Sekä siksi, että vain yksi kymmenestä aikuisesta tyydyttää päivittäiset ehdotukset hedelmä- ja vihannesten saannista, ja kaveri tyypillisesti kuluttaa vähemmän kuin naisia, menetelmien löytäminen isän syömiseen paljon enemmän voi olla hänen terveytensä edullista.

Tutkimuksessa on löydetty ruokavaliosuunnitelma, joka on runsaasti vihanneksia ja hedelmiä, voi auttaa vähentämään verenpainetta sekä välttämään sydänsairauksia ja jopa vähentämään tiettyjen syöpien vaaraa.

Crunch -tekijä

Isät kaikkialla, mukaan lukien ravitsemusterapeutin isät, kuten loistava raputus, kun se koskee välipalaamista. Se, mitä valitset puristamaan, voi kuitenkin tehdä kaiken eron. “Pidän minusta popcornia, jossa on vähän suolaa että pippuria”, jakaa Mohr, joka selittää tämän tyydyttävän välipalan “mukavan, helpon täysjyväruoan”.

Ja popcorn ei ole ainoa rapea täysjyvä kaupungissa. “Olen aina peli todella erinomaiselle kuituriikkaalle krakkauslaitteelle, joka voi tarjota minulle monenlaisia rakenteita, samoin kuin hienoja kuitulähteitä”, jakaa Abeyta. Lisäätkö täysjyväkeksejä charcuterie-hallitukseen tai lahjoittamalla isää popcorn-astialla monissa makuissa, autat häntä lisäämään hänen kokonaisia jyviä ja kuitua-kaksi ravintoainetta, jotka monet meistä Syksy lyhyt joka päivä. Sekä päivittäisen kuidun saannin parantaminen elintarvikkeista, kuten täysjyvistä, voi auttaa alentamaan kolesterolitasoja ja jopa sillä on positiivinen vaikutus ruumiinpainoon.

Makea hampaan tyytyväisyys

Ja emme voi unohtaa kaikkia niitä isiä, joilla on upea hammas siellä. Joten miksi et lisää tummaa suklaata myös Kamerunin Jalkapallomaajoukkue Paita syötävään lahjasi tarjoamalla?

Upean halun hillitsemisen lisäksi tumma suklaa voi tarjota sydämelle suojaavia etuja. Tutkimus on havainnut, että tumma suklaa voi perseIST alentaa verenpainetta, kun taas yksi lisätutkimus havaitsi, että tumman suklaan syöminen viisi kertaa viikossa voi liittyä vähentämään sydänsairauden vaaraa jopa 57 prosentilla!

Vaikka nämä havainnot ovat jännittäviä, varmista vain, että isä lisää ruokavalioonsa paljon enemmän suklaata, hän valitsee parhaan tyypin. Tavoite valita tumman suklaan, mukaan lukien 60 prosenttia kaakaoa tai korkeampaa saadakseen eniten etuja.

Tämä tieto on tarkoitettu vain akateemisille toiminnoille, samoin kuin ei ole tarkoitettu lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon korvaamiseksi. Sinun ei pitäisi käyttää näitä tietoja diagnosoimaan tai hoitamaan terveys- ja hyvinvointia koskevaa ongelmaa tai ehtoa. Tarkista aina lääkärisi kanssa ennen ruokavalion muuttamista, untapoja muuttamalla, lisäravinteiden ottamista tai uuden fyysisen kunto -rutiinin aloittamista.

Erin Palinski-Wade, RD, CDE, LDN, CPT

Erin Palinski-Wade, RD, CDE, CPT on kansallisesti tunnustettu ravitsemus, diabetes, samoin kuin fyysinen kunto-ammattilainen, joka näyttää hektiset henkilöt tarkalleen kuinka tehdä aikaa terveydelle. Hän on New Jerseyssä toimivan Vernon Nutrition Centerin luoja ja omistaja, joka on painonhallintaan erikoistunut ravitsemusneuvontaryhmä, diabetes ja kotitalousravinteet. Hän on kirjoittanut useita julkaisuja, mukaan lukien ”2 päivän diabeteksen ruokavalio” (lukijan Digest), “Love Your Age” (ehkäisy/Rodale) sekä ”nukkeiden vatsarasva ruokavaliosuunnitelma” (Wiley). Säännöllisenä mediaasiantuntijana Erin on esiintynyt lähetysvälineissä, kuten ”The Dr. Oz Show”, “The Doctors”, “The Early Show”, samoin kuin MSNBC ja säännöllisesti puhuu konferensseina kuten kuten konferensseja sekä tapahtumia ympäri maata. Naisten fyysinen kuntolehti nimitti myös Erinin yhdeksi “vuoden 2018 parhaimmista terveys- ja hyvinvointivaikuttajista”.