Alliance of Channel Women, voittoa tavoittelematon organisaatio, joka on sitoutunut nopeuttamaan naiskanavien johtajien kasvua tekniikassa , on ilmoittanut, että NFL -urheiluagentti Kelli Masters on pääpuhuja ACW: n 10 -vuotisjuhlissa ACWConnect Live -tapahtumassa! 5-8 p. 9. maaliskuuta Channel Partners Conference & Expo -tapahtumassa Las Vegasissa.

Vuonna 2020 ACW juhlii vuosikymmentä valtuuttamista kanavanaisille. ACW perustettiin vuonna 2010, ja se on kasvanut jäsenyyteen ja tehtävään tarkoituksenaan olla muutosten edustajia naisten kanavayhteisössä.

Pääpuhuja NFL -urheiluagentti Kelli Masters tietää kaiken muutoksen ajamisesta. Masters jakaa tarinansa NFL: n urheiluagenttina, asianajajana, toimittajana ja neiti Oklahomana, pääosoitteessaan Kanadan Jalkapallomaajoukkue Paita “Muutos: monimuotoisuuden johtamisen monimuotoisuus”.

Masters on edustanut paljon enemmän ammattiurheilijoita kuin mikään teollisuuden nainen, joka on toiminut agentti-/sopimusneuvonantajana pelaajilla jokaisessa NFL -luonnoksessa ottaen huomioon, että 2006 sekä monet urheilijat MLB -luonnoksessa ja olympialaisissa. Vuonna 2010 hän teki historian ensimmäisenä FC Porto Paita naisena, joka edustaa ensimmäisen kierroksen valintaa NFL-luonnoksessa.

Masters on myös apulaisprofessori Oklahoma City Universityssä ja Oklahoma Christian Universityssä, opettaa urheilulakeja. Hän on haluttu kirjailija ja puhuja urheilun ja voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden aiheista sekä johtajuudesta, monimuotoisuudesta ja elämän löytämisestä. Hänen ensimmäinen kirja, Dream Job, on teoksissa.

AcwConnect Live! pidetään klo Real Madrid Paita 5–8, 9. maaliskuuta 2020, huoneessa Bassano 2708 Venetsian & Sands Expossa. Verkkotapahtuma on avoin kaikille Channel Partners Conference & Expo -tapahtuman osallistujille. Se on ilmainen kaikille ACW-jäsenille ja 30 dollaria muille kuin jäsenille. Napsauta tätä rekisteröidäksesi.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Sähköposti