Toimisto on pieni sekoitettujen persoonallisuuksien ja ideoiden kupla, joka työskentelee yhdessä yhteistä tarkoitusta varten. Ainoa ongelma? Jokaisella on erilainen ideoita ja erilainen tapa kommunikoida ne. Sinulla on hiljainen, tasapuolinen pragmatisisti, joka tykkää luotipisteistä ja selkeistä ohjeista, jotka yrittävät päästä samalla sivulla lähtevän unelmoijan kanssa, joka ei koskaan ole kiemurtanut typerän rakeisia yksityiskohtia.

Viestinnän esteet ovat joitain merkittävimmistä työpaikan konfliktin lähteistä, mukaan lukien NYC: n toimitusjohtaja ja ammatinhallinnan valmentaja, joka opettaa johdon läsnäoloa, johtamisen kehittämistä ja yritysviestintää. “Vaikeat suhteet työssä ovat yksi lukuisista stressiin johtavista elementeistä, ja ihmiset eivät ymmärrä, että he voivat vähentää tätä epäterveellistä jännitystä oppimalla käsittelemään erilaisia käyttäytymistyylejä”, hän selittää.

Lyömällä seinää työtovereidesi kanssa? Tässä on taustalla olevat ongelmat, joita saatat kohdata, samoin kuin kuinka voit nähdä silmästä silmästäsi, kun tyylisi tuntevat maailmat erillään.

Pomo on erittäin äänekäs, kun onneton, kollega on vain äänekäs kriisissä

Ongelma: Meillä kaikilla on ollut pomo, joka räjähtää, kun projekti puhalletaan tietysti. Steichenin mukaan pehmeäpuheinen introvertti saattaa tulla irrotetuksi, kun hän huutaa tai tekee hälinää. “Introverttina kyseinen henkilö ilmaisi vain niin paljon vihaa, kun se on todellinen hätätilanne”, hän selittää. “Seurauksena on, että pomo -tantrumit jättävät hänet kokonaan ehtymään.”

Korjaus: Jos otat emotionaalisia vuotaita henkilökohtaisesti, on välttämätöntä ymmärtää, että muut eivät välttämättä – ja sinun ei tarvitse itse “mennä polulle” vihasta tai turhautumisesta itse, jos se imee elämää sinusta. “Tunnusta pomo turhautuminen ostamatta pahimpaan tapaukseen”, Steichen sanoo. “Sieltä voit käsitellä paljon rationaalisesti käsillä olevaa asiaa ja ohittaa emotionaalisen uupumuksen.” Hän rauhoittuu heti, kun hän tuuletetaan, joten ota askel taaksepäin ja anna hänen ennen sukellusta ongelmanratkaisuun.

Yksi kollega ottaa vastuun, toinen Yhdysvaltain Jalkapallomaajoukkue Paita roikkuu takaisin

Ongelma: Steichen sanoo, että jokaisella toimistolla on yksi vakuuttava, vastuussa oleva mies tai nainen, joka komentaa projektia-ja ehkä ohittaa joitain pienempiä ääniä. “Tämä henkilö on erittäin vakuuttava ja suora”, hän selittää. “He sanovat:” Onko kaikki samaa mieltä tästä? “Joten olemme hyviä?” “Steichenin mukaan harkittu introvertti saattaa tuntea painostusta sopimaan paikasta, kyseenalaistaa suunnan myöhemmin ja aloittaa projektin ottaminen toisessa Suunta – paljon vakuuttavan johtajan turhautumiseen, joka ajatteli, että kaikki oli neliö.

Korjaus: Jos projektisi ohjeet heittävät jatkuvasti pois, yritä miettiä, kuinka muut tiimisi ihmiset haluavat kuluttaa strategiaa. “Ujo ihmisen pitäisi ymmärtää, että kollegaa vastaan pääseminen voi häiritä heitä, mutta se ei häiritse paljon vakuuttavampaa henkilöä”, Streichen sanoo. ”Heidän ei pitäisi olla peloissaan puhua. Vakavan henkilön pitäisi hidastua kokouksissa, eikä pidä huolehtia vähemmän määräaikasta. Oletetaan, että joukkueesi hiljaisilla ihmisillä on jotain sanottavaa, anna heille aikaa puhua – ja älä vähennä heidän ideoitaan. ” Olla kunnioittava ja rakentava; Vältä vakavia sanoja.

Yksi kollega esittää kysymyksiä, toinen kotelotiedot finaaliin asti

Ongelma: Jotkut kollegat tai ryhmänjohtajat, kuten yhteistyökumppaneidensa päivitykset, tietävät, että projekti on liikkumassa niin kuin sen pitäisi olla. Mutta Steichen sanoo, että siellä on aina hiljaisia, tutkijoita (ja erittäin perusteellisia) akateemisia tyyppejä, jotka keräävät tietoa, kunnes he tekivät tiukat johtopäätökset – ja usein unohtaa kertoa muille mitä tapahtuu, paljon heidän joukkuetoverinsa kauhistumiseen.

Korjaus: Jos pystyt kertomaan, että käsittelet alustavaa kollegaa, ole selvää, että he etsivät päivitystä tai edistymisraporttia, ei jotain, joka on asetettu kiveen. Steichen sanoo, että jos olet varovainen tyyppi, älä ole liian peloissaan virheiden tekemisestä. “Jos olet paljon mukavampaa, kehystä reaktio, kuten” tämä saattaa muuttua, mutta suosittelen todennäköisesti X: tä “, hän sanoo. “Anna Jalkapallon Maailmanmestaruuskilpailut Paita vain arvio ja ole selvä, että se on arvio.”

Pomo koskee kokouksia aivoriihille, jotkut kollegat tulevat johtopäätöksiin

Ongelma: Kokouksissa on paljon toimintoja. Jotkut sosiaaliset yhteistyökumppanit (etenkin pomot) saattavat esiintyä “ajattele ääneen” ja aivoriihiä, kun taas tehokkaat, riippumattomat työntekijät haluavat yksinkertaisesti ohjeita ja selkeän suunnan, Steichen sanoo. “Olen tuntenut, että jotkut pomot eivät erityisesti valmistaudu kokouksiin, jotta he voivat puhua ideoiden kautta, mikä voi olla vaikeaa kokouksiin valmistautuville ihmisille ja päättää päätellä asioita siellä”, hän selittää. “” Ajattele äänekäs “-tyyppi näyttää muuttavan hänen mieltään jatkuvasti.”

Korjaus: Jos olet piste-henkilö, joka haluaa kirjoittaa vastauksia pysyvässä merkinnässä kokouksen jälkeen, aloita asioiden kirjoittaminen kynään. “Älä huijaa, jos pomosi muuttaa mieltään”, Steichen sanoo keskustellessaan siitä, että nämä introvertit TYPES: n pitäisi pyytää selvennystä kokouksen lopussa lopullisista johtopäätöksistä. Pomot? “Ota hetki miettiä kokouksen korkeinta tarkoitustasi ja mitä on suoritettava”, Steichen selittää. Tällä tavoin voit mennä 12 erilaiseen polkuun, jos haluat, mutta silti saavuttaa määränpään niille, jotka haluavat kävellä ulos kokoustilasta tavoitteena tulevalle työlleen.

Yksi kollega puhuu visiosta, toinen puhuu prosessista

Ongelma: Jotkut ryhmän jäsenet haluavat puhua lopputavoitteista, kun taas toiset toimivat parhaiten teloituskerroksissa. “Inspiroitu” ideoiden henkilö “voi siirtyä nollasta 60: een heidän visiossaan nopeasti, mutta ei ymmärrä miksi suunnittelija” yksityiskohdat ihmiset “eivät pääse sinne”, Steichen sanoo. Tämä jättää visionäärien unohtaen välttämättömät vaiheet, ja huolelliset työtoverit sekoittuivat suuntaan.

Korjaus: Steichen muistelee joukkueen valmennusta tämän viestintäesteen kautta. “Käsittelimme vision hajottamista väliaikaisiksi tavoitteiksi ja hankkimisen kollegoilta prosessissa”, hän sanoo. “Se auttoi kaikkia tuntemaan paljon enemmän omistustaan visiossaan ja ymmärtämään tavoitteita, Australian Jalkapallomaajoukkue Paita joten he eivät tunteneet olevansa pettyneitä pomoonsa.” Jos visionäärit voivat arvostaa sitä, mitä yksityiskohtaisesti suuntautuneet työntekijöiden mehiläiset tuovat pöytään, ja keskustella matkan varrella rooleista ja mini-tavoista, koko projekti hyötyy.

Mikä viestintätyylisi? Luuletko, että voit käyttää näitä ehdotuksia myös työn ulkopuolella? Liity alla olevaan keskusteluun!

Nämä tiedot on tarkoitettu vain koulutustarkoituksiin, eikä niitä ole tarkoitettu lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon korvaamiseksi. Sinun ei pitäisi käyttää näitä tietoja diagnosoida tai hoitaa terveysongelmia tai ehtoja. Tarkista aina lääkäriltäsi ennen ruokavalion vaihtamista, nukkumistottumuksesi muuttamista, lisäravinteiden ottamista tai uuden kunto -rutiinin aloittamista.

Jenna koivu

Jenna Birch on terveys- ja elämäntapatoimittaja. Hän on kirjoittanut muun muassa verkko- ja painotuotteita, kuten Cosmopolitan, O, Psychology Nykyään, itseään, naisten terveyttä ja miesten terveyttä. Hän on Yahoon parisuhdekumisti ja kirjoittaja The Love Gap (tammikuu 2018, Grand Central Life & Style), joka on tieteellistä opas nykyaikaisille naisille, jotka navigoivat nykypäivän monimutkaisessa treffimaisemassa. Michiganin yliopiston alumni, Jenna asuu edelleen Ann Arborissa, MI.