Yksi sekoitetuissa taistelulajeissa ja muissa painorajoitetuissa urheilulajeissa vaarallisimmista näkökohdista on nopea äärimmäisen painon leikkaus, jossa urheilijat yrittävät painostaa jakoonsa Äärimmäisten toimenpiteiden avulla, jotka johtavat hyvin dokumentoituihin riskeihin, vammoihin ja jopa kuolemaan.

Yhdessä ESPN: n Marokon Jalkapallomaajoukkue Paita tällaisten käytäntöjen paljon traagisemmista tuloksista Marc Raimondi raportoi, että Titan FC Bantamweight -mestari Rudson Caliocane on kärsinyt aivojen varren iskemiasta, mikä johtaa vasemmanpuoleiseen kehon halvaantumiseen viime kuussa Brasilian ottelun jälkeen.

Postin mukaan vamma syntyi nopean äärimmäisen painon seurauksena, jossa kaliokane putosi yli 15 kiloa painon aikaansaamiseksi. Raimondi toteaa seuraavasti:

Caliocane on nyt osittain halvaantunut vasemmalla puolellaan, ei voi kävellä ilman raajaa Tigres UANL Paita ja sillä on vaikeuksia puhua selvästi, Davis sanoi.

Davis sanoi, että Caliocanen neurologi ilmoitti hänelle, että iskemia oli seurausta äärimmäisestä painosta, ei todellisesta taistelusta, jonka Caliocane hävisi Matheus Mendoncalle yksimielisellä päätöksellä. Davis sanoi, että kaliokane leikkasi paljon enemmän kuin 15 kiloa yhdessä päivässä painon aikaansaamiseksi ottelun vuoksi todennäköisesti vakavan kuivumisen avulla.

Guilherme Cruz MMAFighting -raportti raportoi, että kyseisen ottelun promoottorin Bayern Munich Paita toimitusjohtaja Jorge Oliveira, Future MMA, suorittaa painonalennettuja uudistuksia tulevia otteluita varten. Cruz raportoi seuraavasti:

Oliveiran mukaan ylennys asettaa muutoksia painonleikkausmenettelyissä Caliocanen esiintymisen jälkeen, ottaen käyttöön Kalifornian osavaltion urheilukomission tällä hetkellä käyttämän mallin. Urheilija, joka saapuu liian raskaan taisteluviikolle, sakotetaan tai vedetään kortista.

“Taistelija ei ole tärkein ihanteellinen, vaan ihminen Rudson Caliocane”, Oliveira totesi. ”Olen yhteydessä hänen isänsä kanssa, yritän auttaa mitä voin. Olin taistelija, leikkasin liikaa painoa lyhyessä ajassa, minua on lyöty, minulla oli aivotärähdyksiä … Yritin välittää kokemukseni heille.

”On surullista nähdä nuori lahjakkuus, joka rakastaa mitä hän tekee, on keskeytettävä matkansa jotain tällaista. Jumala valmis – ja tiedän, että Rudson on uskollinen lapsi – tämä tauko on väliaikainen. Mutta jälleen kerran tärkein ihanne on ihminen Rudson Caliocane. ”

GoFundMe on käynnistetty aikovan kerätä varoja Caliocanen sairauskulujen avustamiseksi.

Mainos

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Nopean äärimmäisen painonleikkauksen tiemaksujen dokumentointi MMASEPT 3., 2014 “Turvallisuustutkimuksissa”
Ontario omaksuu Kalifornian tyylin varhaisen punnituksen UFC Fight Night 89.4. 2016in “Ontarion yleisurheilun komissaari”
Kalifornia ohittaa yksimielisesti merkittävän MMA -painon leikkauksen uudistajat 16. 2017 “Painonleikkausuudistus”