väkivaltainen kapina? ARTHUR SCHOPENHAUER, ennakkoluuloton 1800 -luvun filosofi, sanoi kerran, että totuus ei ole aina yhtä helposti hyväksytty kuin me sen pidämme. Erityisesti hän totesi: ”Totuus menee aina 3 vaiheessa. Ensin sitä pilkataan, sitten väkivaltaisesti vastustetaan ja lopulta hyväksytään itsestään selväksi. ” Nyt tässä artikkelissa aion esitellä testosteroni -kansalle uuden “totuuden”. Ehkä se ei ole paras tapa sanoa SS Lazio Paita se. Mutta koska sanomalla, että aion esitellä T-Nationin parhaasta arvauksestani teoreettisessa mallissa, joka on kehitetty keskustelemaan ja ennustamaan luonnonilmiö . “Uusi totuus”, jonka haluan esitellä sinulle tänään, on uusi näkemys energiatasapainon käsitteestä. Vaikka tämän lyhyen artikkelin ideat viittaavat siihen, että nykyinen näkemys energiatasapainoyhtälöstä tarjoaa rajoitetun selittävän ja ennustavan voiman ja seurauksena on tarkistuksia, en välttämättä ajattele, että nämä ideat herättävät kansannousuja, väkivaltaisia tai muuten .

Ensinnäkin tämän lyhyen artikkelin käsitteet ovat loogisia, tukevat tutkimusta, ja ne ovat esiintyneet bitteinä ja kappaleina, vaikkakin pirstoutuneina, muualla tällä sivustolla itseni ja soturin nörtin, tohtori Lonnie Loweryn työssä. Toiseksi en ole vain varma, että energiatasapainon käsitteellä on valta väkivaltaa. Se saa minut aina nauramaan, kun ”asiantuntijat” (millä tahansa alalla) papukaija tämä Schopenhauer -lainaus, mikä viittaa siihen, että heidän ideoiden pilkkaus todella tekee ideoista totta! Historiaa taaksepäin katsottuna lukuisten paljon enemmän naurettavia ideoita on osoitettu olevan vääriä kuin on osoitettu olevan totta.

Joten sen sijaan, että testataan tämän lyhyen artikkelin ideoita pilkkauksen ja väkivaltaisen murron barometriä vastaan, testataan niitä vain paljon objektiivisempaa standardia vastaan käytettävissä olevien tieteellisten ja lääketieteellisten todisteiden joukko.

Nykyinen näkymä energiatasapainosta

Aloitetaan muutamalla kuvalla, joka kuvaa nykyistä näkymää energiatasapainosta, tai ainakin kuinka moni ihminen näkee “kalorien” ja “kalorien” välisen suhteen.

Alla oleva ensimmäinen kuva edustaa kuinka moni ihminen havaitsee energiatasapainoyhtälön painon ylläpidon aikana. Kuten kaavio edustaa, kun ”kalorit” vastaavat “kaloreita”, kehon massan pitäisi pysyä vakiona.

Seuraava alla oleva kuva edustaa tavanomaista näkymää energiatasapainoyhtälöstä painonnousun aikana. Kuten kaavio edustaa, kun ”kalorit” ylittävät “kalorit” ruumiinmassaa tulisi saada.

Seuraava alla oleva kuva edustaa tavanomaista näkymää energiatasapainoyhtälöstä painonpudotuksen aikana. Kuten kaavio edustaa, kun ”kalorit” ylittävät “kalorit”, kehon massa tulisi kadottaa.

Nyt tarkasteltaessa näitä kuvia on välttämätöntä ymmärtää tarkalleen, mitä ne edustavat. Nämä kuvat edustavat tieteellistä mallia tai toisin sanoen henkistä kuvaa tai idealisointia, joka perustuu fyysisiin käsitteisiin ja esteettisiin käsitteisiin, jotka vastaavat tietyn ilmiön suhteen mitä tutkijat näkevät. Ja ei vain tieteellinen malli, kuten edellä on kuvattu tietystä ilmiöstä, se antaa tutkijoille mahdollisuuden ennustaa tulevan ilmiön tulevaisuuden kurssi.

Siksi, jos Aston Villa FC Paita yllä oleva energiatasapainomalli (tai kuten ymmärrämme, kuvien perusteella) voi jatkuvasti keskustella kehon koostumuksen muutoksista, jotka havaitaan niiden harjoituksen ja ravitsemustottumusten muuttamisessa, samoin kuin ennustaa, kuinka mikä tahansa tietty muutos kummankin muuttujan vaikutuksesta vaikuttaa kehoon Koostumus tulevaisuudessa se on kelvollinen malli. Jos ei, se on virheellinen (epätäydellinen, ymmärretty väärin tai täysin väärin).

Tästä näkökulmasta tehdään muutaman tapaustutkimukseni ja katsotaanko yllä oleva malli selittävän ja ennustavan valvonnan alla, jotta tieteellinen malli on pätevä.

Kolme iskua ja sinä olet ostamassa tukemaan väitettäni, jonka mukaan edellä mainittu energiatasapainon malli (tai kuten ymmärrämme sen kuvien perusteella) on riittämätön; Tässä on 3 tapaustutkimusta tutkimusta varten.

*Tapaustutkimus #1: Kansallinen maastohiihtäjä; Nainen – 20y

Asiakastiedot syyskuusta 2002: 5 – 6 ″; 160 kiloa; 22% rasvaa (125 kilon laiha, 35 kiloa rasvaa)

Liikuntamenot: ~ 1200 kcal/päivä

Energian saanti: ~ 2500 kcal/päivä 15% proteiini 65% hiilihydraatti 20% rasvaa

Asiakastiedot joulukuusta 2002: 5 – 6 ″; 135 kiloa; 9% rasvaa (123 kilon laiha, 12 kiloa rasvaa)

Liikuntamenot: ~ 1200 kcal/päivä

Energian saanti: ~ 4000 kcal/päivä 35% proteiini 40% hiilihydraatti 25% Fat

Nettotulos ’12 viikkoa: 25 kiloa kadonnut; -23LB rasva; -2 -lbs nojaa

*Huomaa, että tapaustutkimuksessa #1 paransimme energian saantia mahtavalla 1500 päivässä, kun energiankulut pysyivät samoina. Koska urheilija oli stabiili syyskuussa, kun palkkaisi minut, olet voinut odottaa hänen saavan painoa 12 viikon ohjelman aikana. Kuten näette, hän kuitenkin menetti 25 kiloa (säilyttäen monet hänen lihasmassaan). Koska yllä oleva energiatasapainomalli ei voi keskustella tästä erittäin mielenkiintoisesta tuloksesta, se on yksi lakko.

*Tapaustutkimus #2: aloittelija painonostin; Mies ’23y

Asiakastiedot elokuusta 2003: 5 – 6 ″; 180 kiloa; 30% rasvaa (126 kilon laiha, 54 kiloa rasvaa)

Liikuntamenot: ~ 200 kcal/päivä

Energian saanti: ~ 1700 kcal/päivä 21% proteiini 57% hiilihydraatti 22% rasvaa

Asiakastiedot lokakuusta 2003: 5â € 6 ″; 173 lb; 20% kehon rasvaa (138,5 lb laiha, 34,5 kiloa rasvaa)

Liikuntamenot: ~ 600 kcal/päivä

Energian saanti: ~ 2200 – 2400 kcal/päivä 35 – 40% proteiini 30 – 35% hiilihydraatti 30 – 35% rasvaa

Nettotulos ‘8 viikkoa: 7 kilon painonpudotus; -19,5 lb rasva, +12,5 lb Lean

*Huomaa, että tapaustutkimuksessa #2 paransimme energian saantia 500–700 päivässä ja paransi samalla energiamenoja noin 400 päivässä. Jälleen, koska nostin oli painoa stabiili kesäkuussa, ennen palkkaamista, olet ehkä odottanut hänen saavani painon tai ainakin pysyvän vakaana tämän 8 viikon ohjelman aikana. Kuten näette, hän kuitenkin menetti 7 lbs. Mutta se ei ole mielenkiintoisin tarina. 8 viikon aikana hän menetti käytännössä 20 kiloa rasvaa hankkimalla käytännössä 13 lbs laihaa massaa. Koska yllä oleva energiatasapainomalli ei voi keskustella tästä erittäin mielenkiintoisesta tuloksesta, se on kaksi iskua.

*Tapaustutkimus #3: sekalaiset taistelulajien kouluttaja; Mies ’35y

Asiakastiedot kesäkuusta 2004: 5–10 ″; 179 lb; 19% rasvaa (148,6 lb Lean, 30,4 kiloa rasvaa)

Liikuntamenot: ~ 300 kcal/päivä

Energian saanti: ~ 1100 – 1500 kcal/päivä 48% Costa Rican Jalkapallomaajoukkue Paita proteiini 25% hiilihydraatti 27% rasvaa

Asiakastiedot elokuusta 2004: 5–10 ″; 187 lb; 9% kehon rasvaa (170,2 lb laiha, 16,8 lbs rasva)

Liikuntamenot: ~ 600 kcal/päivä

Energian saanti: ~ 2400 – 2600 kcal/päivä 26 – 38% proteiini 28 ‘42% hiilihydraattia 22’ 34% rasvaa

Nettotulokset ‘8 viikkoa: 8 kilon painonnousu; -13,6 lb rasva, +21,6 lb

*Huomaa, että tapaustutkimuksessa #3 paransimme energian saantia 1100–1300 päivässä ja paransi samalla energiamenoja vain noin 300 päivässä. Koska nostin oli stabiili kesäkuussa, ennen palkkaamista, olet ehkä odottanut hänen kokeneen suuren hankkimisen massassa, sekä merkittäviä lihaksia että rasvan hyötyjä. Kuten näette, hän sai kuitenkin 8 lbs, menettäen käytännössä 14 kiloa rasvaa hankkimalla lähes 22 kiloa vähärasvaista massaa. Vaikka energiatasapainoyhtälö on saattanut ennustaa painonnousua, on epätodennäköistä, että se olisi ennustanut tässä henkilössä havaitun kehon koostumuksen radikaalin muutoksen. Vielä yksi lakko nykyisestä energiatasapainosta, sellaisena kuin se näyttää.

Yksinkertaisuus ja energiatasapaino

Tutkittuaan yllä olevia tapaustutkimuksia saatat miettiä, missä klassinen näkymä meni pieleen. (Saatat myös miettiä, mitä nämä henkilöt olivat ostamassa etenemistä niin nopeasti, itse asiassa yksi heistä ei ottanut steroideja tai muita ravitsemuslisäaineita paljon tehokkaampia kuin vähähiilihydraatin kasvaminen! Surge ja kalaöljy).

Vaikka tutkijat yrittävät edelleen selvittää, minkä tyyppiset aineenvaihdunta “kytkentä” tapahtuu ostaakseen tuloksia, kuten yllä olevat tulokset, uskon, että nykyinen näkemys energiatasapainosta (yllä olevissa dioissa) on vain Liian helppo tarjota johdonmukaista selittävää ja ennustavaa voimaa kehon koostumuksen muutoksen alueella. Alla on kolme pääasiallista syytä, jotka uskon tämän olevan totta:

1. Kalorien rajoitus tai yliarviointi (muiden aineenvaihdunnan puuttuessa, kuten lääkkeet, lisäravinteet tai intensiivinen liikunta) tuottaa todennäköisesti yhtäläisiä häviöitä, on vähärasvaista kehon massaa ja rasvamasskaa (w/restriktio) tai yhtäläisiä hyötyjä laihassa kehon massassa ja rasvassa massa (w/ylikuormitus). Ja vaikka nämä voitot tai tappiot eivät ole välttämättä yhtä suuret, ne ovat silti niin osassa, että vaikka kehon massan voi vaikuttaa, yksilöt lopulta todennäköisesti pienempiin tai suurempiin versioihin saman muodon. Kutsun tätä ”kehon muotoiseksi status quoksi”. (1)

2. Monet ihmiset ottavat liian paljon yksinkertaisuutta yhdistämällä energian saanti pelkästään kalorien saanniin ja energiankulut pelkästään liikuntatoimintaan. Tämä yksinkertaistettu näkemys voi johtaa vääriin oletuksiin WH: stäSyillä painon hankkiminen ja painonpudotus. (2) Yhtälön molemmat puolet ovat paljon monimutkaisempia ja nämä fyysisen hallinnan kannalta välttämättömät suhteet.

3. Monet ihmiset kohtelevat yhtälön energian saanti- ja energiankulutuspuolia riippumattomana. Seurauksena on, että vaikka voisimme välttää syytä #2 (yksinkertaisuusongelma) sovittamalla energian saantia kaikkia tunnettuja työmuotoja vastaan, joita keho tekee energian hyödyntämisessä,

”” Obesiteetti voi esiintyä ilman kalorien puuttumista kulutuksesta. Lisäksi vastakkaiset mallit voivat osoittaa, kuinka liikalihavuus voidaan estää parantamalla jätteidenergian menoja ja vakauttamalla kehon painoa, kun hyperfagia haastetaan (yli kulutuksen) ”. (3)

Energiatasapainoon vaikuttavat tekijät

Nyt kun sanon, että monet ihmiset ottavat liian paljon yksinkertaisuutta yhdistämällä energian saanti pelkästään kalorien saanniin ja pelkästään liikuntatoiminnan energiankulutukseen, en ravista sormeani heitä. On selvää, että elementeistä, jotka pelaavat energiatasapainoksi, nämä ovat helpoimmin muokattavissa. Mutta olettaen, että ne ovat ainoat elementit, jotka pelaavat energiatasapainoksi, saavat ihmiset vaikeuksiin.

Alla olevassa kaaviossa kuvasin kaikkia elementtejä, jotka tällä hetkellä tiedämme vaikuttavan energian tasapainoyhtälön energian saanti- että energiankulutuspuoliin.

Huomaa kuitenkin yksi asia. En mainitse hormoneja täällä. Syy: Hormonit eivät vaikuta energiamenoihin suoraan. Pikemminkin ne merkitsevät muutosta yhdellä yhtälön energiamenoosassa havaituista elementeistä (tai ne johtavat parantuneeseen ruokahaluun, joten kaksi vaihetta on poistettu, jotka vaikuttavat yhtälön energian saantipuolelle).

On selvää, että tämä suhde on paljon monimutkaisempi kuin monet ihmiset tekevät siitä. Toki, yhtälön energian saantipuolella asiat ovat melko yksinkertaisia. Ruoansulatuksen tehokkuus vaikuttaa enimmäkseen kaloreita (90–95% energiasta). Ja voimme hallita tätä puolta valitsemalla vapaaehtoisesti kuinka paljon tavaramme suuhumme.

Energiankulutuspuolella meillä on kuitenkin kolme suurta ”kohdetta” nautitun energian suhteen; Työ, lämpö ja varastointi. Ja kaikki tulossa oleva energia menee yhteen näistä kolmesta kohteesta. Tästä näkökulmasta, vaikka se vaikuttaa hiukan vastaintuitiiviselta, olemme tosiasiallisesti aina “energiatasapainossa” riippumatta siitä, hankkimme vai menetämme painoa. Otettu energiaa tasapainottaa aina työhön, lämpöä ja varastointia kohti suuntautuvaa energiaa.

Mielenkiintoinen osa on, että ylimääräisen tai ruokinnan aikana energian määrä voi vaikuttaa moniin elementteihin energian ulkopuolella.

Energian ja energian väliset suhteet

Ostosta, joka lisää keskustelun monimutkaisuuden lisäämiseksi, kuten edellä käsiteltiin, monet ihmiset kohtelevat energiatasapainoyhtälön molempia puolia riippumattomana. He eivät ole. Mutta älä vain ota sanani siihen:

”Sekä energian syöttöä että lähtöä säätelevät (kehon) säätelyjärjestelmät siten, että tietylle vakaalle tilalle syöttöpuolen kompensoivat muutokset tehdään, jos menot haastetaan tai lähtöpuolella (menot tai tehokkuus), jos saanti haastetaan € – ihmisen liikalihavuuden realisointi johtuu obesigeenisen ympäristön vuorovaikutuksesta, jossa on suuri joukko herkkyysgeenejä, onnistunut hoito vaatii näiden kompensoivien mekanismien irrottamista ”(4).

”Kriittinen kysymys ruumiinpainopolitiikan muutosten ongelman ratkaisemisessa ei ole erikseen otettu saannin tai menojen, vaan toiseen sopeutuminen ad lib: n alla