Monien mielestä insuliinia on ihmiskehossa läsnä olevan anabolisin hormoni. Vaikka tästä on keskusteltu, insuliinin voimakasta lihasmassan rakennuskykyä ei voida kyseenalaistaa.
Vuosia sitten insuliinia keskusteltiin vain diabeteksen Real Sociedad Paita hoidosta. Insuliinia annettiin ensimmäisen kerran diabeetikoille vuonna 1992. Tällä hetkellä insuliini uutettiin eläinlähteistä. Naudan (naudanlihan) ja sian (PIG) johdettu insuliinin teollisuusmuodot kehitettiin vuonna 1963, mutta kumpikaan tyyppi [ei ole identtisiä] ihmisen insuliinin kanssa. Naudan johdettu insuliini eroaa ihmisen insuliinista kolmella aminohapolla konfiguraatiossa, samoin kuin sika eroaa yhdellä aminohapolla. Nämä immuunijärjestelmä voidaan havaita nämä rakenneerot, mikä johtaa allergisiin reaktioihin tai insuliinin hylkäämiseen. Ihmisen insuliinin synteettiset muodot ovat, koska ne on kehitetty, samoin kuin ne ovat olleet paljon menestyvämpiä diabeteksen hoidossa.

Insuliini on funktionaalinen proteiini, jonka haima vapauttaa, kun hiilihydraatteja tai proteiineja kulutetaan. Insuliini tulee sitten verenkiertoon ja kulkee eri kudoksiin, mukaan lukien lihasmassan kudos. Avaimena toimiessaan insuliini avaa portit lihasmassasoluihin. Tämä mahdollistaa glukoosin, aminohappojen, kreatiinin ja muiden ravinteiden menemisen lihaksiin, jotka auttavat auttamaan lihasmassan korjaustyössä ja kasvussa. Insuliini muodostaa yhteyden lihasmassasoluihin, missä se aiheuttaa reaktioita, jotka lisäävät proteiinisynteesiä, ja vähentävät lihasmassan hajoamista. Insuliini voi vaikuttaa lihasmassan proteiinisynteesiin päivityksen kanssa solujen hydraatiossa. Insuliini edistää solujen mineraalikuljetusjärjestelmien lisääntymistä, mikä mahdollistaa kaliumin, natriumin ja kloridin mennä soluun. Tämä johtaa lihasmassaan solujen turvotukseen, mikä lisää proteiinisynteesiä sekä lihaspumppuja.

Haima vapauttaa insuliinia, kun kaloreita kulutetaan. Insuliini toimii rasvasoluissa samalla tavalla kuin se toimii lihasmassoluissa. Se merkitsee porttien avaamista rasvasoluissa, jotta ravintoaineita voidaan varastoida. Glukoosin ottojen lisäys aiheuttaa kehon säilyttämään paljon enemmän kehon rasvaa.

Ei ole epäilystäkään siitä, että insuliinin hyödyntäminen on ajautunut nykypäivän kehonrakentajan olemaan suurempi kuin koskaan. Lukuisat huipputason amatöörit kääpivät nykyään lukuisat ylimmän kehonrakentajat, jolloin Arnold, Lou, samoin kuin Franco olivat lavan kuninkaat. HGH samoin kuin muut lääkkeet on heitetty sekoitukseen, mutta insuliinilla on kuitenkin ollut suuri tehtävä nykypäivän kehonrakentajien ja menneisyyden kehonrakentajien välillä.

Eksogeenisen insuliinin käyttäjät todistavat sen kyvyn parantaa merkittävästi kokoa ja kestävyyttä lyhyessä ajassa. Tyypillisin tekniikka insuliinin hyödyntämiseksi kehonrakennuksen levitykseksi vaatii insuliinin injektiota useita kertoja koko päivän ajan, kun yksi injektio julkaisee harjoittelua, samoin kuin kymmenen grammaa tai paljon helppoa hiilihydraatteja jokaiselle injektoidun insuliinin IV IV: lle. Tämä menetelmä ei ole ilman sen vaaroja. Riittämättömien hiilihydraattien ottamatta jättäminen johtaa lopulta hypoglykemiaan sekä mahdolliseen matkaan päivystysosastoon tai mikä vielä pahempaa, se voi tarkoittaa kuolemaa.

Vaikka insuliini on fantastinen pakkaamiseen lihasmassassa, se voi johtaa ylimääräiseen rasvan varastointiin. Insuliinia käyttävien kehonrakentajien tulisi olla tietoisia mahdollisista vaaroista. He ottavat usein paljon enemmän hiilihydraatteja kuin tarvitaan huolestuneeksi siitä, että se on SSC Napoli Paita hypoglykeeminen. Tämä hiilihydraattien käytöstä yhdessä insuliinin kanssa voi aiheuttaa varastoidun rasvan määrän, joka ylitetään saatujen lihasmassan määrän. Tämä ei ole suunta, johon kukaan haluaa mennä. Tämän tyyppinen rasvanvarastointi voi vaikuttaa suuresti kilpailuun, koska kun jonkun on vähennettävä 80 tai paljon enemmän puntaa laihduttamisesta, lihasmassan menetys tapahtuu. Joissain tapauksissa äärimmäisestä laihduttamisesta menetetty lihasmassa on suurempi kuin insuliinin hyödyntämästä lihasmassan määrä. On menetelmä rasvan varastoinnin ja lihasmassan menetyksen estämiseksi samalla kun se hyödyntää eksogeenisen insuliinin käytön hyötyjä.

Manipuloimalla glukoneogensis-prosessia- metabolinen prosessi, joka muuntaa aminohappoja sekä rasvahappoja glukoosiksi, pääasiassa maksassa. Urheilijat ovat kyenneet saavuttamaan huomattavia hyötyjä lihasmassassa, ja siinä on erittäin vähän rasvaa. Kuluttamalla kehon glykogeenikalloja sekä kuluttamalla korkeita proteiinitasoja sekä rasvahappoja kompensoimiseksi, keho alkaa muuntaa aminohappoja sekä rasvahappoja glykogeeniksi energian vuoksi tarpeen mukaan. Tämä tarkoittaa, että järjestelmässä ei ole ylimääräistä hiilihydraatista johdettua glykogeenia, jota voidaan varastoida rasvaksi. Täsmälleen sama vaikutus saavutetaan ketogentisellä ruokavaliolla, mutta insuliinimenetelmä toimii käytännössä välittömästi, missä ketogeenisenä ruokavaliosuunnitelmana toimii viikkojen tai kuukausien ajan. INSU: n hyödyntäminenLin glukoneogenien edistäminen on uskomattoman haitallista, jos sitä ei anneta oikein.

Asianmukaisen protokollan noudattamatta jättäminen lähettää yksityisen hypoglykeemiseen tilaan, mutta myös on mahdollista, että tämä voi tapahtua, vaikka ehdotettuja ohjeita noudatetaan. Tapauksissa, joissa tämä tapahtuu, korkean glykeemisen indeksilähteen epäonnistuminen käytettävissä olevien hiilihydraattien, kuten dekstroositablettien tai hedelmämehun, voi johtaa hypoglykeemiseen sokkiin. Tämä voi johtaa useisiin oireisiin, jotka vaihtelevat lievästä hengenvaarallisiin. Näihin kuuluvat kylmä ja vaalea iho, tuntemattomuus suun ympärillä, sydämen sydämentykytys, käsin vapinaa, henkistä pilvistä, laajentuneita oppilaita ja hikoilua. Lievät tai vakavat tapaukset voivat johtaa äärimmäiseen väsymykseen, valppauden menetykseen, vähentyneeseen lihasmassan kestävyyteen sekä koordinaatioon, päänsärkyihin, kaksinkertaiseen visioon, sekä suoloihin, tai makeisiin, vatsavaikeuksiin, korviin ja epätavallisiin kuvioihin ja epätavallisiin kuvioihin ja epätavallisiin kuvioihin. virtsaamisen taajuudella.

Insuliini voi olla erittäin tehokas lisäämällä kestävyyttä ja kokoa, mutta on kuitenkin oltava tietoinen mukana olevista riskeistä. Toisin kuin muut kehonrakennuslääkkeet, kuten steroidit, T-3 Portugalin Jalkapallomaajoukkue Paita jne., Yksi annos voi johtaa menemään sairaalaan tai kuolemaan.

Vaikka olen peittänyt insuliinin mahdolliset vaarat, uskon silti, että sillä on sijainti kehonrakennuksessa. En kuitenkaan ehdota insuliinin hyödyntämistä kehonrakennussovelluksena kenellekään, elleivät ne ole hyvin koulutettuja, samoin kuin valvottuja.