Hyvää maanantaina!

Kun sain talon äidiltäni eilen, siemailin muutaman Benin vaniljavahvistusta tajuttaen illallisen. Etkö ole varma, voisitko kertoa, mutta katselin taustalla New Jerseyn aitoja kotiäitiä. Se on suosikkini. Kukaan haluaa olla Rhwonj -faniklubissani?
Viimeisimmät videoni

Maratonin koulutuspäivä 4
Marathon Training Journal Day 4 Tarkasta

Lisää videoita

0 sekuntia 1 minuutti, 21 sekuntia

Seuraava
Sain COVID-19-testin
05:16

Elää
00:00
08:21
01:21

Huomasin tämän Tempeh -pekonin myynnissä sekä WF: n tänä viikonloppuna ja uskoin toimittavani sen jonkin aikaa. Pidän Tempehista, mutta en kuitenkaan voi koskaan tehdä siitä yhtä suurta kuin kasvisgrilli. Heidän tempeh on uskomaton.

Keitin 4 viipaletta ja täytin sen kääreen. Kuten odotettiin, se ei ollut niin paljon kuin Veggie Grill -standardi, se oli kuitenkin Chelsea FC Paita hyvä.

Puhuminen VG: stä – nyt kaipaan sitä valtavaa aikaa! Tajusin juuri, etten ole ollut siellä viime heinäkuusta lähtien! Iloinen blogi seuraa minulle tärkeitä tietoja.

Benin vaniljavalmiste sai minut vain haluamaan enemmän jäätelöisiä herkkuja, joten tein itselleni smoothie -kulhoon, jossa oli omenabanaaneja, jäätä ja maitoa.

Mitä se on keittäminen?

Se olisi toinen WF -pisteet tästä viikonloppusta. Minulla oli kuponki ilmaiseksi viljasarjalle Barbaran leipomosta ja valittiin parhaan – PB sekä suklaapuffiinit. Laatikko on revitty, koska söin ne menetelmätalossa kaupasta. Älä tuomitse.

maanantai

Tänä aamuna heräsin ja tunsin, että IT -yhtyeeni oli erittäin Schalke 04 Paita tiukka. Joten päätin olla tekemättä järjestämäni nopeusjuoksua ja päätin, että menen vain muutaman mailin päässä ravistamaan sitä. No, yksinkertainen muutama = 6 mailia. Päädyin tuntumaan melko hyvältä (itse asiassa se oli todennäköisimmin siitä lähtien, kun eksyin ajatuksiani).

Vietin pitkään venyttämisen, kun olin valmis, ja tarjotin itselleni pitkän luennon päästäkseen joogaan tällä viikolla tai olisin maadoitettu katsomasta Rhwonj ensi viikolla.

Ah! Nyt otan sen vakavasti.

Teen yleensä Ben -aamiaista ennen kuin menen Vissel Kobe Paita juoksemaan ja tänä aamuna tein hänestä kaurahiutaleet. No, se istutti kauransiemenet aivoihini samoin kuin sitä halusin, kun sain takaisin juoksustani.

Käytin 2 pakkausta matala sokeria vaahtera ruskeaa sokeria sekä lisätty 1/4 C proteiinille munavalkuaiset. Katsotaanpa tarkalleen kuinka kauan tämä pitää minut täynnä …

Maanantai -musiikki – Rakastan tätä sävelmää Play -listalle juuri nyt:

Kaipaan vihannesgrilliä lounaalle nyt!

Mitä sinulla on lounaalle?

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa