, kirjoittanut Blane Morton

Riskillä olla Debbie Downer, olemme kaikki sairaita ja kuolevia ihanteellisia nyt juuri tällä hetkellä. Ruokatoimituksemme on paskaa ja ilmamme Marokon Jalkapallomaajoukkue Paita on huono. Työt ovat istuvia ja verilinjat ovat voimakkaasti lääkkeitä. Mikä pahempaa, kehomme hylkäävät munia, vehnää, maitoa, pähkinöitä ja kaloja – kyllä, jopa kalat! Yksi maapähkinä- ja anafylaktisen iskunvaimennus on asetettu sisään. Sinulla on parempi epinefriini ampui miehesi kukkaroon tai sen verhot isolle pojalle.

Katsotaanpa mitä allergia todella on, jotta voimme selvittää, miksi olemme kaikki joukko mädäntyviä eläviä ruumiita. Allergia on immuunijärjestelmän yliarviointi, kun vieras elin tulee ilmatilaansa. Syyt, jotka joillakin ihmisillä on allergioita, ja toiset eivät tai paljon lievempiä tapauksia, ei johdu siitä, että taudinaiheuttaja yrittää häiritä päiväsi, vaan sen sijaan oma kehosi paniikkiin. Tämä paniikki vapauttaa vasta -aineita, joista yksi on histamiini, joka aiheuttaa hengitysteiden kiristymistä. Tietysti urheilijoina tiedämme, että se voi myös luoda ruuansulatusongelmia.

Tutkimukset osoittavat, että ruoka -allergiat ovat suhteellisen uusi ilmiö. JAMA Pediatrics (syyskuu 2013 numero) julkaistussa tutkimuksessa todettiin, että lasten ruoka -allergiat maksavat sekä perheet että Yhdysvallat lähes 25 miljardia dollaria vuodessa. Pediatricsissa ilmoitetun Northwestern University Feinbergin lääketieteellisen korkeakoulun tutkijoita, että noin 8 prosentilla amerikkalaisista lapsista on jonkinlainen ruoka -allergia. 38,7%: lla ruoka -allergioita sairastavista on aiemmin anafylaksia (vakavat allergiset reaktiot), ja 30,4% on allergisia paljon enemmän kuin yhdelle ruoalle.

Mitä tämä kertoo minulle? Me kaikki kuolemme! No, lopulta joka tapauksessa, mutta paljon yleisemmin ja koska ruoka -allergiat ovat 2000 -luvun ongelma, elintarvikkeiden tarjonta on syyllinen. Ennen kuin kaikki hyppäämme sillasta ja päätämme mennä all-orgaanisesti torjumaan allergisen reaktion tähän artikkeliin, se ei ehkä ole niin helppoa. Jos luulet, että nykypäivän vihannekset ja hedelmät ovat samana ravitsevana isovanhempiemme koskemattomuudessa, sinulla on toinen asia. Maaperä on vaurioitunut tällä tavalla viimeisen 50 vuoden aikana maatalouden teollistumisen ja maatilan laitteiden parantamisen myötä; Yhdistettynä kasvien geenimanipuloinnin kanssa kasvien näkökohtien ja geneettisesti suunnitellut vasta -aineiden parantamiseksi kasvien DNA: hon virheiden ja muiden tuholaisten poistamiseksi tuhoamasta orastavaa ruokaa. FC Porto Paita Ei ole ihme, että olemme kaikki erittäin herkkiä ruoalle. Jopa terveellinen ruohoa syövä naudanlihamme ja puhvelit ovat nyrkkeileviä nurmikolla subpar-maaperästä.

On turvallista sanoa, että ruoka -allergiot eivät ole vain todellisia, ne ovat kaikkialla, ja ongelma vain pahenee. Joten kysyt todennäköisesti: “Blane, mitä meidän on tehtävä?” Vastaus on yksinkertainen sen sijaan, että itkisi laktoosi -intolerantti vuotanut maitoa, parempi tapa on poistaa nämä allergeenit aiheuttavat ruokavaliosta ruokia, etenkin ne, jotka jättävät sinut paljon epämukavuuteen. Tietenkin, kun otetaan huomioon, että on melkein mahdotonta välttää kaikkea, mikä saattaa saada meidät tuntemaan kurja, parempi vaihtoehto on auttaa nopeuttamaan eliminaatioprosessia. Meidän on työnnettävä nämä huonosti vialliset ruuat järjestelmän läpi mahdollisimman nopeasti, jotta ne eivät viipy kehossa ja tekevät meistä sairaita, mitä se on enää.

Kuinka teemme sen? Otamme Club America Paita kuitua ja juomme paljon vettä. Fiber on todella paras ystävämme torjuntaa toksiinien vastaisessa taistelussa; Toksiinit eivät tule vain ruoasta, vaan kaikilla elämän osa -alueilla, jotka voivat tehdä meistä epäterveellisiä tai aiheuttaa allergisen reaktion. Joten sen sijaan, että olisit aina lohi, joka taistelee ylävirran taistelua kohti tavoitettaan, meidän on usein valittava virta, mutta johdettava pakkaus kohti maalilinjaa. Tätä silmällä pitäen tehdä älykkäitä ruokavalintoja, mutta kun sinun täytyy syödä jotain, joka aiheuttaa suurta epämukavuutta; Hanki tämä myrkky kehostasi mahdollisimman nopeasti. Ota kuitu!